Sortides de més estona i distància a partir de la setmana vinent

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha assegurat que s'està treballant perquè les persones, d'aquí a uns dies, puguin gaudir d'alguna activitat esportiva afegida

Vianants travessant l'avinguda Meritxell amb Bonaventura Armengol aquest dijous.
Vianants travessant l'avinguda Meritxell amb Bonaventura Armengol aquest dijous.
La contínua davallada de la corba de contagis per la pandèmia de la Covid-19 ha fet que el Govern hagi anunciat aquest dijous que s'estan valorant noves excepcions al confinament de cara a la setmana vinent.  El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha assegurat que s'està treballant perquè les persones, d'aquí a uns dies, puguin gaudir d'alguna activitat esportiva afegida a banda de córrer, i a més llarga distància i de major durada. "Durant la propera setmana voldríem que hi hagués una mica més de llibertat", ha indicat.

"La corba es continua aplanant", ha dit el ministre de Salut  i per això es valora que les persones puguin gaudir de més activitats, de més distància i de més temps. Hi haurà una mica més de llibertat de més passeig, amb més temps i més tipus d'esports". Martínez Benazet també ha indicat que el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) està acabant de dissenyar un pla d'obertura gradual i progressiva de tota la seva activitat, prioritzant aquelles cites de major urgència però amb la voluntat de recuperar la normalitat, aproximadament, d'aquí a un mes.

El ministre portaveu, Eric Jover, per la seva part, ha reiterat que la setmana pròxima hi haurà més sectors que podran tornar a l'activitat tot i que no va volgut entrar en detalls. Un d'ells pot ser el de la construcció tot i que això s'ha de decidir en les proximes hores.

De fet, Jover ha anunciat que hi haurà "una compareixença immnent" per explicar com es desenvoluparà la fase 2 que s'inicia aquest dilluns. La compareixença podria tenir lloc aquest mateix divendres en l'habitual roda de premsa de les cinc de la tarda o dissabte, com a molt tard.

Comentaris (1)

Trending