El veí d’Encamp ‘desaparegut’ contacta amb l’hotel on treballa i aclareix el malentès

L’home, de 81 anys, ha passat uns dies a Salou, on més enllà de la família, amb qui no té un contacte gaire assidu, hi té una companya sentimental, i aquest dilluns ha tornat al seu domicili

Instal·lacions de l'hotel on treballa l'home.
Instal·lacions de l'hotel on treballa l'home. ARXIU

El veí d’Encamp de 81 anys que durant uns dies va estar buscat al Principat per la policia i sobre el qual aquest cap de setmana hi havia una alerta activada als mossos d’esquadra per desaparició està sa i estalvi i tot plegat s’ha degut a un malentès. De fet, aquest dilluns ha tornat al seu domicili dels Cortals encampadans. L’home, que ha passat uns dies a Salou, on baixa en altres ocasions, hauria contactat les darreres hores amb els responsables de l’hotel d’Escaldes on treballa i s’hauria aclarit el malentès.

Va ser la direcció de l’establiment, on fa temps que l’home fa de rentaplats per poder aconseguir uns diners amb els quals complementar les pensions que té de les seguretats socials andorrana i espanyola, qui a mitja setmana passada va alertar de la situació. L’hotel va contactar amb la policia vist que feia dies que no es presentava a treballar. Almenys en el seu entorn veïnal, però, sí que es tenia coneixement que Roberto Jubillar, que així es diu l’home, s’havia agafat uns dies de festa per anar a veure la parella. La situació, però, no hauria quedat clara amb la direcció del lloc de treball i aquí tot l’embolic.

jubillar

Relacionat

On para Roberto Jubillar?

Vist que l’home no apareixia, es va contactar amb familiars seus a la província de Tarragona -una tieta de 86 anys, una cosina de 49 anys- i també es va alertar els mossos. Hi havia la certesa, després de diverses diligències i comprovacions fetes, que Jubillar havia adquirit un bitllet de bus cap a la Costa Daurada i, efectivament, havia agafat el vehicle en direcció a la població catalana (Salou) que visita amb freqüència.

El fet que darrerament l’home, hermètic, discret, poc xerraire si no se li té molta confiança, hagués canviat de número de telèfon va afegir incertesa a tot plegat. Entre aquest diumenge i aquest dilluns, en què l’home ha tornat sense incidències a Encamp i ha contactat amb la policia, s’ha aclarit tot plegat. Els seus familiars de Tarragona, amb els quals té contacte però no pas molt fluid, també estan al corrent de la situació.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending