L’ús de les telecomunicacions durant el desembre es manté molt similar respecte a l’any anterior

Els abonats als serveis de telefonia fixa i internet s’han incrementat lleugerament i els usuaris de telefonia mòbil han registrat una petita davallada

L'oficina comercial d'Andorra Telecom.
L'oficina comercial d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Els abonats tant als serveis de telefonia fixa com a internet que ofereix Andorra Telecom han registrat un petit increment durant el mes de desembre respecte al mateix període de l’any passat i, pel que fa als usuaris de telefonia mòbil, la companyia ha registrat una variació percentual negativa. Concretament, s’han incrementat un 2,1% els contractes de telèfon fixe i un 3,6% els d’internet. Pel que fa a la telefonia mòbil, la variació és d’un -2,9%.  

D’aquesta manera, hi ha 48.611 abonats als serveis de telefonia fixa, 85.382 abonats als serveis de telefonia mòbil i 37.659 abonats a Internet de banda ampla. Quant a la telefonia fixa, cal destacar la variació percentual positiva en abonaments a “canals xarxa veu corporativa”, amb un +6,6% respecte al mes de desembre de l'any anterior i, respecte a la telefonia mòbil, tot i la davallada de clients, s’han incrementat un 4% els contractes. 

Pel que a les dades mitjanes dels darrers 12 mesos dels abonaments per serveis, se situen en 48.109 abonats per a la telefonia fixa, és a dir, una variació percentual positiva del +2,1% respecte al període anterior. Pel que fa a la telefonia mòbil, se situen en 86.259 abonats, reflectint una variació percentual positiva del +1,3%, i per Internet de banda ampla se situen en 37.036 abonats, mostrant una variació percentual, també positiva, del +3,5%. 

Etiquetes

Comentaris

Trending