La Unió Hotelera matisa que no ha volgut acusar Espot de mentider amb els ERTO

L'entitat diu que dona suport a la feina duta a terme pel Govern durant la situació de crisi

Seu de la Unió Hotelera.
Seu de la Unió Hotelera. Altaveu

La Unió Hotelera d’Andorra ( UHA) matisa en un comunicat la nota que van emetre dimecres i en què manifestaven que no estaven d’acord amb les manifestacions del cap de Govern, Xavier Espot, afirmant que els treballadors que no havien cobrat un ERTO era perquè l’empresa per a la qual treballaven tenia deutes amb l’Executiu.

Des de l'entitat es dona suport a la feina feta pel Govern i s'afirma que en cap cas van voler acusar Espot de mentir. La puntualització arriba després que dimecres, i en la roda de premsa posterior al consell de ministres, el portaveu governamental Eric Jover complementés la informació que havia facilitat el cap de Govern afegint que també hi havia casos d’empreses que havien comès algun error a l’hora de facilitar les dades dels treballadors.

Lamenten les interpretacions que s'han fet de la nota de dimecres per part d'alguns mitjans de comunicació i recorden que han tingut una comunicació fluida amb el Govern durant la crisi que es va originar amb la pandèmia de la Covid-19.

Comentaris (2)

Trending