La Unió Hotelera, en desacord amb el distanciament de comensals als restaurants

No entenen que no es puguin acollir grups d'amics en un local, tenint en compte que dilluns vinent es desconfina tot el país

Imatge d'arxiu de l'interior d'un restaurant d'Andorra.
Imatge d'arxiu de l'interior d'un restaurant d'Andorra. Altaveu

La Unió Hotelera d’Andorra han expressat, en un comunicat, el seu desacord amb una de les mesures recollides en el protocol de mesures per restaurants. El document permet flexibilitzar en quan a mesura de distanciament els comensals que formin part d’una mateixa unitat de convivència i els comensals que formin part d’una mateixa família.

Segons els hotelers, i “tenint en compte que els ciutadans d’Andorra han sigut un exemple en civisme i responsabilitat des de l’inici de la crisi sanitària, com ho demostra el fet que el cap de Govern ja va anunciar un imminent desconfinament general que permetrà a diferents grups de persones interrelacionar-se, no entenem perquè aquests mateixos grups no poden gaudir de la mateixa flexibilitat en quan a mesures de distanciament en els nostres establiments. Si a partir de dilluns vinent es desconfina tot el país, per què no puc seure amb els meus amics a dinar en un restaurant?".

A més afegeixen que “el distanciament entre taules ja redueix considerablement els aforaments dels bars i restaurants i si se suma a un altre distanciament entre comensals de la pròpia taula fa que amb els aforaments finals molts establiments no estimin, com ja ho han expressat, que sigui operatiu obrir”. Per aquests motius, la Unió Hotelera demana que és pugui flexibilitzar de la mateixa manera a grups preconstituïts independentment de la seva interrelació.

Etiquetes

Comentaris

Trending