El fort vent provoca la caiguda d'una dona a Sant Julià

Han estat tombades diverses motos i Protecció Civil recorda que està prohibida l'encesa de focs

Comentaris

Zona on el vent ha provocat la caiguda de la dona.
Zona on el vent ha provocat la caiguda de la dona. ARXIU

Protecció Civil ha anunciat per mitjà de les xarxes socials la prohibició d'encendre focs a causa de l'alerta groga per fortes ventades. Són especialment notables a la parròquia de Sant Julià de Lòria on el vent ha tombat motos i ha provocat la caiguda d'una dona que caminava per la vorera a la zona de la rotonda de les Arades.

En el cas de les motos tombades, el servei de circulació ha contactat amb els propietaris que les han aixecat i les han canviat de lloc.

El fort vent de nord continuarà durant tot aquest dimecres. Els núvols retinguts al nord del país que poden deixar febles precipitacions, sobretot de cara a la propera nit. S'esperen fins a 10 centímetres de neu als cims del nord. La nevada baixarà de 1.600 a 1.200 metres. La previsió indica un increment del mal temps sobretot de cara al cap de setmana.

 Dijous arribarà un petit embossament d'aire fred que durà la primera sotragada en el temps amb una davallada de les temperatures i amb precipitacions. Això obrirà les portes a un cap de setmana ben fred arreu, coincidint amb l'arribada de la primavera. El vent s'ha de mantenir fins aquest dijous tot i que a les pròximes hores anirà baixant d'intensitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending