Tres-cents preinscrits al curs d’agent immobiliari de l’UdA que ofereix 45 places

Expectació a l’AGIA per l’impacte que pot tenir en el sector l’arribada de nous professionals de la gestió d’immobles

Professionals col·legiats estan a l'expectativa de moviments.
Professionals col·legiats estan a l'expectativa de moviments.

Que, almenys aparentment, la gestió d’immobles és una suposada professió de futur sembla clar si es té en compte que, segons fonts de l’AGIA, el col·legi de professionals de la gestió immobiliària, s’ha preinscrit unes tres-centes persones per al curs d’agent immobiliari que ofereix un total, ‘només’, de 45 places.

Entre els actuals col·legiats hi ha molta expectació sobre com evolucionar tot plegat i, sobretot, sobre l’impacte que pot arribar a tenir la incorporació de nous professionals al sector. I si aquest acabarà col·lapsant o comportarà algun canvi en el perfil del que s’està oferint. En tot cas, l’AGIA haurà d’avaluar reptes de futur.

En aquest sentit, alguns dels consultats han assegurat que potser caldrà estudiar si es modifica la quota d’accés al col·legi per tal que operi encara més com a filtre. Actualment s’ha d’abonar una mena de dipòsit de 3.000 euros. Elevar-lo suposaria que només persones amb alt poder econòmic podrien accedir a l’AGIA i, per tant, intervenir formalment en el mercat.

Comentaris (1)

Trending