Una trentena de persones busquen una gossa perduda al Siscaró

Tot i el mal temps de la matinada anterior, Laika ha mantingut la convocatòria de la batuda i la recerca s’està fent per diferents paratges del Tarter, Incles, Soldeu o Grau Roig

https://youtu.be/DPAFReoJ4H0

Una trentena de persones participen des de primera hora del matí en la batuda promoguda per Laika per intentar localitzar l’eurasier perduda al camí del Siscaró des del 5 d’agost. Ara per ara no es té constància que s’hagi trobat cap rastre de ‘Lua’, que es així com s’anomena l’animal, espantadís respecte de les persones però molt sociable amb d’altres gossos. ‘Lua’ havia vingut des de Madrid, d’on són els propietaris, per passar uns dies amb uns amics dels titulars.

Els amos de l’erasier, que es van desplaçar des de la capital espanyola fins al Principat només saber que la seva mascota s’havia perdut, han estat prop de tres setmanes a Andorra fent recerca i duent a terme diverses gestions per intentar donar amb el parador de ‘Lua’. Per ara, però, no hi ha hagut sort malgrat que la seva mobilització ha fet que d’altres persones la segueixin.

De fet, després del mal temps de la nit passada, semblava que potser la batuda, amb concentració-punt de trobada al Parador Canaro, semblava que no es duria a terme. Però no ha estat així i una bona colla de persones, molts amb els seus propis gossos, s’han apuntat a la recerca, que es du a terme en paratges diferents, principalment, del Tarter, Incles i Soldeu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending