David Guetta comença una hora més tard del previst i amb molta pluja

El concert del DJ francès s’havia posposat fins a les 10 de la nit, després que pel risc de temporal elèctric s’hagués d’evacuar el recinte de la plataforma esquiable de Soldeu

Assistents al concert de David Guetta.
Assistents al concert de David Guetta.

El risc de tempesta elèctrica d'aquest vespre en tot el país, i el temporal d’aigua -i puntualment de calamarsa- que ha caigut ha obligat a posposar fins a les 10 de la nit l’inici del concert del francès David Guetta. Amb l’actuació multitudinària d’aquest DJ s’ha de donar per finalitzada la primera edició de l’Andorra Mountain Music Festival. Andorra Turisme ja ha anunciat que l’any vinent hi haurà segona edició i, alhora, que és gairebé segur que s’haurà de buscar la millor manera de compaginar calendaris amb el Cirque du Soleil.

El balanç del director-gerent de l’agència de promoció turística d’Andorra, Betim Budzaku, s’ha dut a terme més o menys una hora abans de l’hora en què inicialment s’havia previst que comencés el concert de Guetta. Ja hi havia llargues retencions a la carretera per tal que els quatre mil assistents previstos per a l’acte poguessin anar arribant a Soldeu. Entre els centenars de cotxes que més o menys a la mateixa hora han sortit en direcció a la plataforma escenari del concert i l’aiguat que queia, la cua ha estat quilomètrica.

 

Budzaku, amb el concert del DJ francès en l’aire, feia un bon balanç del ‘Mountain Music’ i n’ha garantit la continuïtat alhora que erò assegurant que s’haurà de buscar unes noves dates perquè el Cirque du Soleil pugui tornar al país al juliol. Just a les 9 de la nit, quan havia d’iniciar-se el concert de David Guetta, i davant la possibilitat que hi hagués una tempesta elèctrica, s’ha evacuat el recinte.

WhatsApp Image 2021 07 31 at 21.07.46
Esperant a l'aparcament.
 

S’ha convidat els assistents a esperar-se a l’interior de l’aparcament que queda sota la pròpia plataforma mentre s’adopten noves decisions. Finalment, la música s’ha tornat a engegar una estona abans de les 10 de la nit, amb la qual cosa el concert de David Guetta, que ha fet les delícies dels seus seguidors, ha superat amb escreix el límit de 2/4 d'11 de la nit imposat per Salut per a les activitats festives multitudinàries. Per a segons què, però, i més segons on, tot s'hi val. No hi ha pandèmia.

El recinte s'ha hagut d'evacuar per la pluja.
El recinte s'ha hagut d'evacuar per la pluja.

 

Comentaris (12)

Trending