Stop Violències ‘avisa’ que “l’opressió no ens farà callar” el 25 de novembre

L’entitat centrarà el Dia mundial contra la violència vers les dones en la violència estructural i reclama que l’Estat retiri totes les acusacions contra Vanessa Mendoza Cortés

Stop Violències està preparant diverses activitats telemàtiques.
Stop Violències està preparant diverses activitats telemàtiques. stop violències

“Cap opressió no ens farà callar”. “Clar i català”. Stop Violències està preparant els continguts, telemàtics enguany, dels actes que prepara en relació amb el Dia mundial contra la violència vers les dones que es commemora el proper dimecres, 25 de novembre. Enguany l’entitat que presideix Vanessa Mendoza Cortés centrarà la jornada en la violència estructural, partint de la base que “si l’Estat no canvia, res no canvia”.

Malgrat que encara no han transcendit encara els continguts concrets de la jornada, pels apunts que n’ha estat fent Stop Violències per les xarxes, i per l’activitat realitzada des que es va saber que la fiscalia havia traslladat el dossier presentat pel Govern contra Mendoza Cortés a la Batllia perquè avalués la presumpta comissió de diversos delictes, una part de la reivindicació que es faci el 25 de novembre anirà centrada en reclamar que es deixi de perseguir l’activista.

De fet, l’organització feminista ha dut a terme diversos contactes i s’ha acostat a diferents col·lectius d’àmbit internacional obtenint alguna resposta per organitzacions aixoplugades per les Nacions Unides que han emès informes d’índole diversa però coincidents en reclamar que es deixin sense efecte tots els càrrecs amb relació amb la presidenta d’Stop Violències en considerar que no es pot perseguir aquells que defensen els drets humans pel fet de fer-ho.

PHOTO 2020 11 20 10 42 14
 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending