Sorpresa a xarxes per una parella de nuvis que puja en helicòpter a la muntanya per fer-se les fotos

La gravació, feta al costat d’un llac del Principat, ha generat astorament i comentaris ben diversos a les xarxes socials, des de qui destaca el cost de l’ocurrència a qui en fa broma

La parella fent-se fotos.
La parella fent-se fotos.

Que cada boda és un món no és cap secret. Al cap i a la fi, tota parella de nuvis té el dret de celebrar el seu casament com consideri oportú. Això no treu que, en alguns casos, causin sorpresa. I això ha passat a Andorra, amb les xarxes bullint per comentar el fet que els protagonistes en qüestió van decidir pujar en helicòpter per fer-se fotos al costat d’un llac d’alta muntanya.

La gravació que ja circula fa hores per internet ha generat sorpresa i comentaris d’allò més diversos entre els internautes. En el vídeo es veu com els dos nuvis, que han pujat en helicòpter fins al costat del llac, baixen de l’aparell. Un cop allà, es fan les fotografies de rigor per immortalitzar un dia que, evidentment, esperen que es recordi tota la vida.

Entre les reaccions, de ben diverses. Hi ha qui posa en relleu el cost que ha tingut l’ocurrència. Altres, més en conya, posen en relleu que hauran d’anar amb compte per evitar que al fons de les imatges surti una tenda de campanya que hi ha al costat del llac. En tot cas, queda clar que la parella ha deixat petjada amb la seva idea.

Comentaris (36)

Trending