Ski Andorra està estudiant els criteris per ampliar les concessions als dominis esquiables

L’actual president de l’entitat, Francesc Camp, ha apuntat que es treballa per trobar una fórmula que s’adeqüi a la situació: “ni massa, ni massa poc”

Esquiadors en una de les estacions del Principat.
Esquiadors en una de les estacions del Principat. ARXIU

Els criteris per saber els anys que les estacions d'esquí podran demanar ampliar la concessió dels terrenys s'està treballant amb Ski Andorra. L'objectiu és trobar l'equilibri perquè es puguin refer de les pèrdues arran de la Covid-19 i tornar a nivells d'endeutament d'abans de la pandèmia.

La disposició als pressupostos del 2022 per permetre a les concessionàries poder ampliar fins a 15 anys la concessió dels terrenys per recuperar-se de l’impacte econòmic de la covid, està en fase d’estudi. Així ho ha confirmat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, com a mínim pel que refereix als dominis esquiables, que s’està treballant amb Ski Andorra per establir uns “criteris” que s’adeqüin a la situació: “ni massa, ni massa poc”, ha assenyalat.

L’objectiu és establir la fórmula per establir la “capacitat de recuperació de les pèrdues i a tornar a uns nivells d’endeutament prepandèmia”. A partir, d’aquí, cada domini haurà de presentar la seva proposta per ampliar la concessió.

D’altra banda, la nova societat SETAP 365 segueix el seu procés “d’integració d’equips” segons el previst. El que si ja és un fet que la direcció de la societat està treballant en el programa d’estiu i que significarà el primer des que es va crear.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending