Sílvia Palau agafa les regnes del Col·legi de Psicòlegs

La nova presidenta del col·lectiu ja formava part de l’equip que liderat per Sònia Bigordà ha conduït una etapa de transició de tres mesos al capdavant del Copsia

Palau ja formava part de la junta de Sònia Bigordà.
Palau ja formava part de la junta de Sònia Bigordà. ARXIU

La psicòloga experta en qüestions perinatals i en teràpies de parella i sexualitat Sílvia Palau és la nova presidenta del Col·legi de Psicòlegs (Copsia). Palau ja formava part de l’equip que liderat per Sònia Bigordà ha encapçalat el Copsia en una mena de petita etapa de transició -de juny a setembre- que fonamentalment ha servit per negociar el programa públic de suport psicològic als afectats per la pandèmia des del punt de vista mental.

Palau ha estat escollida per a conduir el col·legi professional en el marc d’una assemblea general extraordinària del col·lectiu que s’hauria celebrat aquest dimarts, segons que ha informat el Copsia en un comunicat. Juntament amb la presidenta, configuren el nucli dur de la junta directiva del col·legi Ariadna Alonso, que assumeix la secretaria del col·lectiu, i Marta Escabrós, nova tresorera. Com a vocal sols hi figura Enoc Pérez.

En la referida comunicació, el Copsia anuncia “la nostra voluntat de continuar amb els objectius i projectes prèviament establerts en la Junta anterior i garantir pel benestar i bon funcionament de tots els psicòlegs col·legiats del país així com el benestar psicològic de tota la població andorrana”.

Etiquetes

Comentaris

Trending