La Seu de la Justícia estrena ‘aparcament’ per a gossos

Com en el cas de Govern, just a l’entrada hi ha un espai per poder-hi lligar les mascotes alhora que tenen uns recipients per poder beure

L'espai habilitat per deixar-hi els gossos.
L'espai habilitat per deixar-hi els gossos.

La Seu de la Justícia ha estrenat recentment un espai, a l’exterior, just a l’entrada, per poder-hi deixar els gossos quan hom acudeix amb un ca a fer algun tipus de tràmit o diligència judicial. La mateixa fórmula ja l’ostenta, per exemple, l’edifici administratiu de Prat de la Creu i altres. També establiments comercials privats s’han apuntat a aquesta ‘moda’.

Els animalistes han celebrat l’aposta del recinte judicial alhora que altres sectors ho han rebut amb més sorpresa. No hi ha la certesa que hi hagués gaire demanda en relació amb administrats que acudissin a la seu judicial amb animals. En tot cas, i amb certa ironia, hi ha ciutadans que es demanen si l’ens judicial crearà un jardí d’infància perquè es pugui fer càrrec d’aquells menors els responsables dels quals no els puguin deixar en un altre lloc quan hagin d’acudir a la Seu de la Justícia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending