El Servei d’Ocupació exposa l’oferta laboral en un fòrum transfronterer a França

Aquesta acció es realitza periòdicament, com a mínim un cop l'any i ha arribat a la tercera edició amb el principal objectiu de contractar personal per a la temporada d'hivern

Els representants dels serveis d'ocupació durant la trobada d'aquest dijous.
Els representants dels serveis d'ocupació durant la trobada d'aquest dijous. PÔLE EMPLOI

L'oficina de la Tor de Querol del servei d'ocupació francès, conegut com a 'pôle emploi', ha organitzat aquest dijous una ronda de contractació per a ciutadans transfronterers d'Espanya i França que vulguin treballar al Principat d'Andorra.

És una oportunitat per trobar perfils que sovint manquen al país i es fa en aquestes dates, abans de l'inici de la temporada d'hivern per recrutar personal que vulgui treballar a les estacionsAquesta acció es realitza periòdicament, com a mínim un cop l'any i ha arribat a la tercera edicióL'organitza el 'pôle emploi' amb la col·laboració del Servei d'Ocupació d'Andorra (SOA) i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

La primera edició es va fer l'any 2019 amb el fòrum 'En piste pour l'emploi' que es va efectuar a Acs-dels-Tèrmes. L'objectiu era trobar personal per a l'hivern. Hi van participar cinc empreses andorranes i es van oferir 142 llocs de treball.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending