El Servei Meteorològic alerta de l’arribada d’una nova onada de calor

Les temperatures podran pujar fins els 35 graus, extremadament altes per a un país de muntanya

Quadre d'avisos meteorològics per aquest dimarts.
Quadre d'avisos meteorològics per aquest dimarts. SERVEI METEO D'ANDORRA

El Servei Meteorològic ha informat a les xarxes socials de l'arribada d'una nova onada de calor que afectarà el país a partir d'aquest dilluns i i fins divendres. La massa d'aire càlid, acompanyada d'un sistema d'altres pressions, provocarà un important augment de les temperatures. Es mantindrà l'absència de precipitacions que afecta el país des de principis d'aquest mes.

S'ha activat l'avís groc i des del servei de Meteorologia s'indica que les temperatures seran extremadament altes per a un país de muntanya. Protecció Civil, per la seva part, recomana precaució i tenir molta cura en les activitats a l'aire lliure, limitar l'activitat física a les hores centrals del dia, i recorda que és necessari hidratar-se amb freqüència.

Dimarts, les temperatures màximes seran de 32ºC a Andorra la Vella, 27ºC a 1500 metres i 15ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0ºC se situarà a 4500 metres al migdia i a 4700 metres a la nit. Dimecres, les temperatures màximes seran de 35ºC a Andorra la Vella, 31ºC a 1500 metres i 18ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0ºC se situarà a 4900 metres al migdia i a 4900 metres a la nit.

Comentaris (2)

Trending