Segon comboi d’ajut als damnificats pels terratrèmols de Turquia i Síria

El restaurant Delícies Turques ha continuat recollint productes d'higiene femenina, per a nadons i menjar en pols aportats per part de la ciutadania i empreses com IMSA que ha donat 37 palets

Tres furgonetes amb material en el primer comboi
Tres furgonetes amb material en el primer comboi

La campanya capitanejada pel restaurant Delícies Turques ja te preparat un segon i últim comboi amb ajuda humanitària amb productes d’higiene personal i diversos productes per a nadons. Destacar els 37 palets que ha donat IMSA. El material es portarà aquest dimecres a Barcelona.

Els terratrèmols a Turquia i Síria han deixat més de 51.000 morts i des d’Andorra s’ha volgut posar el seu granet de sorra. El gerent del restaurant Delícies Turques, Bülent Karayilan, va posar en marxa una campanya de recollida de productes per ajudar als damnificats per aquests sismes. En el seu moment, un primer comboi amb tres furgonetes plenes amb roba d’abric, productes d’higiene femenina i per a nadons va descarregar el material el passat 10 de febrer al Port de Barcelona després de l’èxit de la iniciativa.

Els palets preparats per enviar a Turquia

Relacionat

El material d'ajuda als damnificats pel terratrèmol a Turquia arriba a Barcelona

La campanya ha continuat durant aquestes setmanes, en aquest cas recollint productes d’higiene femenina, menjar en pols i productes diversos per a bebès. En aquest cas, cal destacar la donació de 37 palets de productes per part d'IMSA. Aquest dimecres sortirà el segon i darrer comboi cap a Barcelona amb tota l’ajuda rebuda per part de particulars, entitats i empreses.

Etiquetes

Comentaris

Trending