El material d'ajuda als damnificats pel terratrèmol a Turquia arriba a Barcelona

Cinc palets i diverses bosses amb roba i productes d'higiene s'han traslladat en un comboi fruit de la iniciativa solidària promoguda pel propietari del restaurant Delícies Turques

Els palets preparats per enviar a Turquia
Els palets preparats per enviar a Turquia

Tres furgonetes han sortit a primera hora del matí cap a Barcelona per traslladar el material recollit a través de la campanya impulsada per Bulen Karayilan, gerent del restaurant escaldenc, Delícies Turques. La iniciativa per ajudar als damnificats del terratrèmol de magnitud 7,8 a Turquia el passat dilluns i que ha causat més de 18.000 morts ha estat tot un èxit. En concret, s'han portat cinc palets i diverses bosses que s'han deixat a la T2 de l'aeroport del Prat on la diplomàcia turca ha coordinat l'enviament.

Particulars i empreses s’han bolcat amb la crida que va fer i ha rebut una quantitat important de roba d’abric com anoracs, pantalons tèrmics o mantes, així com productes d’higiene femenina i per a nadons. Karayilan s’ha mostrat molt agraït per la solidaritat del poble andorrà vers la catàstrofe que s’ha viscut a Turquia amb més de 18.000 morts. “Ahir vaig haver de tancar el restaurant als comensals davant l’elevat volum de roba que hi havia”. “En només un dia i mig hem tingut una gran ajuda”.

Material per a Turquia i donants a la porta del restaurant.

Relacionat

Onada de solidaritat a la campanya per Turquia que ha promogut un restaurant escaldenc

El comboi ha arribat aquest migdia a l'aeroport del Prat per descarregar els cinc palets i les diverses bosses. Les persones que s'han encarregat de traslladar el material han explicat que els palets s'han embarcat en un avió de la companyia Turkish Airlines, mentre que les bosses amb roba s'han portat a un centre de recollida de roba a Barcelona que s'encarregarà de la classificació i l'empaquetament. Cal recordar que tant Andorra Telecom com Unicef Andorra també han engegat una campanya per donar suport als damnificats.

 

Comentaris (2)

Trending