El segon comboi amb ajuda per als afectats dels terratrèmols de Turquia i Síria arriba a Barcelona

El tràiler transportava productes d’higiene femenina, per a nadons i menjar en pols recollits en el marc de la campanya impulsada pel restaurant Delícies Turques

Palets a l'interior del camió amb l'ajuda per als afectats dels terratrèmols
Palets a l'interior del camió amb l'ajuda per als afectats dels terratrèmols

Un tràiler ha estat l’encarregat de transportar el material recollit, entre el qual hi ha productes d’higiene femenina, menjar en pols i diversos productes per a nadons. Es tracta del segon comboi i darrer d’ajuda per als afectats pels terratrèmols de Turquia i Síria, en què l’empresa IMSA ha donat 37 palets.

A les cinc del matí ha sortit el camió carregat amb l’ajuda humanitària resultant de la campanya engegada pel gerent del restaurant Delícies Turques, Bülent Karayilan. Durant aquestes darreres setmanes s’ha recollit, bàsicament, productes d’higiene femenina, menjar en poc i diversos productes per a bebès.

El tràiler ha arribat aquest matí a Barcelona i des del consolat de Turquia a Barcelona s’ha confirmat la recepció del material. Els impulsors de la campanya han agraït el suport dels particulars i de les empreses, com IMSA que ha donat 37 palets. Amb aquest segon comboi s’ha donat per tancada la campanya.

Etiquetes

Comentaris

Trending