La Secció Jove de Demòcrates promou una campanya de recollida de joguines per Nadal

S'inicia aquest dilluns i fins el 31 de desembre i anirà destinada a les famílies més vulnerables en un any complicat per la pandèmia

Reunió telemàtica de la Secció Jove de Demòcrates.
Reunió telemàtica de la Secció Jove de Demòcrates. DEMÒCRATES

La Secció Jove de Demòcrates inicia aquest dilluns, i fins al 31 de desembre, una campanya de recollida de joguines per Nadal. Tot el que es reculli anirà destinat a les famílies més vulnerables del país, en un any especialment complicat per la pandèmia del coronavirus.

Les entregues es poden fer a la seu de Demòcrates (passatge Antònia Font Caminal 1, Escaldes-Engordany), de les 9 a les 13 hores (es pot fer en un altre horari si es demana cita prèvia). Un membre de la Secció Jove del partit les recollirà i les posarà en quarantena per, un cop finalitzi la campanya, entregar-les a Càritas Andorrana, des d’on es farà la distribució per a les famílies vulnerables.

La iniciativa solidària de la Secció Jove de Demòcrates té com a objectiu que es mantingui la màgia del Nadal i totes les nenes i nens puguin tenir joguines aquestes festes, malgrat la situació complicada per la qual estan passant famílies del país. A la vegada, busca conscienciar del dret dels infants al temps d’oci i joc: tots tenen dret a gaudir d’una joguina en l’època més important del seu desenvolupament.

Comentaris (1)

Trending