Protecció Civil alerta de l’augment del cabal dels rius

S'activa l'alerta groga per la pluja, que pot continuar fins dijous, fondrà el mantell nival i es recomana evitar les activitats a les lleres

El riu de les Bons.
El riu de les Bons. Toni Solanelles

Davant la previsió del Servei Meteorològic de pluges a partir d'aquest dimarts i fins dijous: Protecció Civil inicia el seguiment del cabal dels rius d’Andorra mitjançant les estacions hidrològiques, per anticipar-se a possibles crescudes dels rius i afectacions sobre el terreny. S'ha activat l'alerta groga per les precipitacions.

Protecció Civil indica per mitjà de les xarxes socials que la pluja fondrà el mantell nival i farà augmentar el cabal dels rius. Es recomana evitar les activitats a les lleres dels rius, ser prudents i consultar l'estat de les carreteres a Mobilitat. Tambè cal fer atenció a possibles esllavissades provocades per la pluja i el desgel. La crescuda pot provocar el tancament del passeig del riu, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. La neu baixarà puntualment fins als 1.800 metres aquest dimecres i pot deixar fins a 40 cm als cims.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending