Profunda renovació a la junta directiva d’Unicef Andorra

Marianela Vila presideix una entitat que té com a vicepresidents Joan Micó, que assumeix també la tresoreria, i Míriam Moreno

D’esquerre a dreta, i de dalt a baix, Marianela Vila (presidenta) Miriam Moreno (vicepresidenta), Joan Micó (vicepresident i tresorer), Ingrid Beltrán (vocal), Judith Silvestre (vocal) i Marta Albert (vocal)
D’esquerre a dreta, i de dalt a baix, Marianela Vila (presidenta) Miriam Moreno (vicepresidenta), Joan Micó (vicepresident i tresorer), Ingrid Beltrán (vocal), Judith Silvestre (vocal) i Marta Albert (vocal) UNICEF

La junta directiva Unicef Andorra ha experimentat una profunda renovació arran de la seva darrera assemblea ordinària de socis. Marianela Vila presideix una entitat comandada per sis membres, entre els quals Joan Micó i Míriam Moreno en són els vicepresidents.

En aquesta edició s'han incorporat a la junta directiva tres membres nous, la Judith Silvestre, la Marta Albert i l'Íngrid Beltran, i han deixat la seva vocalia, la Laura Álvarez, l'Anna Sala, la Clara Sanmartí, la Rosa Castellón i la Christiane Pablo. La junta directiva d'Unicef Andorra quedarà presidida per Marianela Vila, amb les vicepresidències de Joan Micó i Míriam Moreno. Joan Micó també assumirà el càrrec de tresorer.

Judith Silvestre, Marta Albert i Íngrid Beltran s’incorporen com a vocals després de ser membres, les dues primeres, de la Comissió de Sensibilització, i l'última de la Comissió de Recaptació. En un comunicat, el comitè ha volgut agrair a Lara Álvarez,  Anna Sala, Clara Sanmartí, Geòrgia Pont, Rosa Castellón i Christiane Pablo el seu compromís amb l'entitat i la seva tasca dins la junta directiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending