Premiada amb 54.867 euros una butlleta de La Primitiva segellada a Andorra la Vella

En el sorteig d'aquest dissabte no hi va haver cap encertant de les màximes categories per la qual cosa s'acumula un pot de 29,9 milions

Una butlleta de La Primitiva.
Una butlleta de La Primitiva.

Una butlleta segellada a l'Administració número 1 d'Andorra la Vella ha estat premiada amb 54.867,65 euros en el sorteig celebrat aquest dissabte. No hi hagut encertants de categoria especial (sis encerts més reintegrament) ni de primera categoria (sis encerts), per la qual cosa per al proper sorteig es posa en joc un pot de 29,9 milions d'euros.

Les altres butlletes van ser validades a l'administració de loteries 35 de Badalona (Barcelona), a la 29 de Còrdova,  al despatx receptor 75.350 de Valls (Tarragona). La combinació guanyadora és la formada pels números 4, 5, 34, 40, 43 i 45, complementari 6, i reintegrament el 8.

Loteries i Apostes d'Espanya celebra el sorteig de la Primitiva tres vegades a la setmana, els dilluns, dijous i els dissabtes, sent el sorteig de més acceptació en aquell país. Així que per aquest dilluns dia 29 d'agost el pot s'acosta als 30 milions d'euros.

Comentaris

Trending