Premi de més de 40.000 euros a una butlleta de la Bonoloto segellada a Andorra

El jugador va encertar cinc dels sis números del sorteig de divendres, així com el complementari i és un dels quatre guanyadors de segona categoria

Una butlleta de la Bonoloto.
Una butlleta de la Bonoloto.

La sort ha tornat a afavorir Andorra via loteries. En aquest cas, a través de la Bonoloto d’aquest divendres. Una butlleta amb cinc encerts segellada a una administració d’Andorra la Vella ha aconseguit un premi important. El seu propietari cobrarà gairebé 40.400 euros.

El sorteig es va celebrar divendres i, entre els participants, ningú va aconseguir encertat els sis números. En canvi, sí que hi ha quatre butlletes que tenen cinc dels números així com el complementari. Per tant, treuen un premi de segona categoria.

I, entre elles, una va ser segellada a una de les quatre administracions del Principat. En concret, de la número 1, que es troba al carrer Callaueta de la capital. El premi serà de 40.399,54 euros.

A banda de la butlleta al Principat, les altres tres corresponen a jugadors de Chiclana de la Frontera (Cadis), la Pobla de Vallbona (València) i Dos Hermanas (Sevilla). En canvi, en no haver-hi cap encertant de primera categoria, es genera un pot pel pròxim sorteig d’1,9 milions d’euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending