La policia lliura els diplomes de la formació de tir

El curs té com a finalitat que els participants puguin adquirir els coneixements en diferents situacions amb arma curta i llarga

Acte de lliurament de diplomes.
Acte de lliurament de diplomes. POLICIA D'ANDORRA

El Cos de Policia ha lliurat els diplomes de la formació sobre tir operacional a cinc monitors de tir adscrits a les àrees de policia administrativa i suport, de seguretat ciutadana i grups especialitzats i, policia judicial i investigació criminal. L'acte, que ha tingut lloc aquest divendres a l'edifici administratiu de l'Obac, ha estat presidit pel director del departament de Policia, Jordi Moreno.

La formació ha estat impartida per dos funcionaris de policia especialitzats del Centre de la Policia Nacional d’Antibes de la Policia Nacional de França, en el marc de les accions formatives que el Cos de Policia porta a terme amb la col·laboració de l'estat francès.

El curs té com a finalitat que els participants puguin adquirir els coneixements de tir en diferents situacions amb arma curta i llarga. Tal com assenyalen des del cos a través d'un comunicat, els coneixements adquirits "són indispensables per a la millora i eficàcia de les tècniques de tir dels monitors i per poder transmetre-les als altres membre del cos, tant en la formació inicial com continuada".

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending