Els pisters socorristes s’ofereixen a col·laborar amb els serveis d’emergències sanitàries

L’associació ha lamentat la data d’obertura de les pistes d’esquí que s’ha fixat, encara que entenen la decisió presa per part de Govern

Pisters en plena activitat.
Pisters en plena activitat. SKI ANDORRA

L’Associació de Pisters Socorristes d’Andorra han ofert els seus serveis com a col·lectiu format en emergències sanitàries “pel que es cregui convenient per tal de tirar endavant el país”. Segons han informat, la seva voluntat és mirar d’ajudar en tot el que es pugui “a tots els companys que ens troben en aquesta situació sobrevinguda”. Així doncs, han facilitat el correu electrònic associaciopisterssa@gmail.com perquè, qui ho necessiti, pugui contactar amb ells.

D’altra banda, els pisters socorristes han lamentat la notícia relativa a l’obertura de les pistes d’esquí, “tant pels professionals del país i de fora que depenen d’aquest sector i que de moment es queden sense feina fins a nou avís com per la resta d’activitats i negocis que depenen directament”. No obstant això, entenen la decisió presa per Govern tenint en compte l’evolució de la pandèmia.

Per últim, han avançat que “estem treballant per poder realitzar de la millor manera possible la presentació oficial de l’associació” i que aviat ho notificaran.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending