Els pisos de les torres d'Escaldes es venen a França a fins a 2,5 milions d'euros

Anuncis immobiliàris proposen habitatges des d'un mínim de 400.000 euros que estaran disponibles el desembre del 2022

Simulació de com serà la torre Zenit.
Simulació de com serà la torre Zenit. Altaveu

Els pisos de les anomenades Torres d'Escaldes-Engordany ocupen espais destacats en els anuncis de la premsa francesa de les zones més pròximes a Andorra, com és el cas dels Pirineus Orientals. Els comercialitza una agència de Perpinyà i la previsió és que estiguin acabats el desembre del 2022.

Els pisos proposats són de 3, 4 o 5 habitacions en un edifici, en aquest cas la Torre Zenit, que té l'objectiu d'oferir espais grans, oberts i amb molta llum. El preu oscil·la entre els 400.000 i els dos milions i mig d'euros. Amb aquest preu és un pis de 164 m2 situat al divuitè pis.

També es destaca que és un lloc molt cèntric i que està destinat a famílies que busquen un habitatge d'alta gamma amb uns habitatges de luxe i exclusivitat. Es proposa als possibles clients francesos que un agent immobiliari els acompanyarà des de Perpinyà per fer la visita.

La construcció es convertirà en una de les més altes del país, ja que comptarà amb 20 i 10 plantes respectivament. Es construiran 51 habitatges, amb pisos d’entre 75 i 328 metres quadrats, envoltats de molts espais verds i amb terrasses de fins a 200 metres quadrats, amb abundant vegetació.

IMG 2796
IMG 2796

 

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending