Les persones en recerca de feina baixen un 69% en un any

El mes de febrer eren 412 i en el mateix període anterior, en plena pandèmia de coronavirus, n'hi havia 1.323

Treballadors llençant enderrocs.
Treballadors llençant enderrocs. ARXIU

Les persones en busca activa de feina al país al febrer se situaven en 412. La xifra és lleugerament inferior a la del mes de gener, amb una variació del 4,6% (20).La diferència encara és més important si es compara amb les dades d'ara fa un any quan hi havia 1.323 inscrits, un 69% més. Les dades han estat facilitades aquest dilluns pel departament d'Estadística de Govern.

Hi ha 438 inscrits que volen millorar la seva feina. És una variació mensual del 0,9% respecte al gener i d'un 39,8% respecte al mateix mes de l'exercici anterior, quan  n'hihavia 727. El nombre de demandants de serveis és de 12. D'aquests, quatre són demandants en situació de baixa mèdica superior a sis mesos i vuit ho són en situació d'ocupació. La variació respecte al mes anterior és d'una disminució d'un 20% per ambdós casos. Un total de 27 persones són beneficiàries de la prestació econòmica per desocupació involuntària.

Al Servei d'Ocupació s'oferien 1.770 llocs de treball al febrer, un període en el qual es van realitzar 25 contractacions a través de l'organisme i dinou mitjançant programes de treball temporal. A banda, del total de persones inscrites, 85 van trobar feina pels seus propis mitjans.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending