El Pas de la Casa viu una nova 'invasió' de compradors francesos

Des de primera hora d'aquest dissabte es registren llargues cues d'entrada i de sortida a la població encampadana

Les cues a la carretera d'accés al Pas de la Casa han estat importants.
Les cues a la carretera d'accés al Pas de la Casa han estat importants. MÉTÉO PYRÉNÉES

L'entrada i la sortida per la frontera francoandorrana està registrant aquest dissabte llargues cues de visitants francesos que van a fer les seves compres a la població encampadana del Pas de la Casa. L'anunci de bon temps durant el matí, el fet de ser dissabte i principi de mes, ha contribuït a aquesta afluència.

Molts compradors, com ja és habitual entren a primera hora, fan els seus encàrrecs i tornen a la seva residència tenint en compte que els comerços han obert a les sis del matí. Les compres són principalment de tabac, alcohol i productes de neteja. Al mateix temps, aprofiten per omplir el dipòsit del vehicle aprofitant el notable diferencial de preu amb França.

Pels comerciants, l'arribada dels clients francesos, el seu mercat principal, ha estat rebuda amb alegria després d'un tancament de dos mesos i mig i de la finalització, abans d'hora, de la temporada d'esquí a causa de la situació provocada per la pandèmia del coronavirus. La majoria dels compradors són de les zones més pròximes a la frontera com l'Arieja o els Pirineus Orientals.

WhatsApp Image 2020 06 06 at 11.57.32 (1)
Visitants al Pas de la Casa aquest dissabte

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending