Una panera de gratificació per qui participi en l’enquesta de pressupostos familiars

Govern vol compensar les llars participants pel temps empleat i per incrementar la taxa de resposta

Productes artesans d'Andorra
Productes artesans d'Andorra

Les llars que participin en l’enquesta de pressupostos familiars i condicions de vida tindran un obsequi pel temps invertit. La gratificació en forma de panera contindrà amb productes agrícoles i artesans d’Andorra. L’objectiu és poder augmentar la taxa de resposta.

Si vostè és escollit per participar en l’enquesta de pressupostos familiars i condicions de vida, ara sap que tindrà una petita recompensa per les molèsties. Govern ha decidit donar una panera anual amb productes agrícoles i artesans d’Andorra per compensar les molèsties que comporta a nivell del temps que s’ha d’invertir.

L’objectiu és que amb aquest incentiu es pugui incrementar la taxa de resposta en les enquestes desenvolupades pel Departament d’Estadística, fet que ha d’implicar incrementar la qualitat de les dades recollides i, per tant, de les activitats estadístiques en les quals s’utilitzen aquestes dades.

Per obtenir aquesta gratificació les llars participants en les enquestes hauran de respondre la totalitat del qüestionari anualment i, en el cas de l’enquesta de pressupostos familiars, també s’haurà d’omplir la llibreta de despesa quinzenal posteriorment a la realització del qüestionari.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending