Pallarés aposta per potenciar els espais de participació ciutadana

La ministra d'Afers Socials i el conseller de cultura de la Massana, Guillem Forné coincideixen en aquesta necessitat durant un debat de la Serenalla

La ministra Pallarés (dreta) durant el debat.
La ministra Pallarés (dreta) durant el debat. COMÚ DE LA MASSANA

La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés i el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana, Guillem Forné han coincidit aquest dissabte en la necessitat de potenciar els espais de participació ciutadana. Ho han fet en el marc de la Serenalla Market que s'està celebrant a la parròquia massanenca.

El debat, molt intens, ha comptat amb la participació d'un nombre important de joves que han mostrat la seva voluntat per col·laborar en la iniciativa. S'ha destacat que cal una cultura participativa que fomenti l’esperit crític, la creativitat i el compromís cívic de les persones, perquè juguin un paper en la promoció del benestar i el desenvolupament del país. A banda dels joves, s'ha volgut recordar que les associacions tenen un paper fonamental en la cohesió social, i participen de manera activa en la vida social i cultural. El debat, coordinat per Patty Bafino, cap del servei de Joventut del comú d'Andorra la Vella, ha girat també al voltant del baròmetre democràtic i la veu ciutadana a les institucions amb el paper de les noves generacions.

La Serenalla Market continuarà durant tot el cap de setmana amb més debats a l'aire lliure. Aquest mateix dissabte a la tarda s'efectuarà el d'emprenedoria sostenible i les noves dinàmiques de negoci.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending