L’oci nocturn es posa a prova

Dos dels locals musicals d’Andorra la Vella es reparteixen quatre-cents clients que prèviament s’han sotmès a tests d’antígens i que hauran de passar la vetllada amb mascareta menys quan consumeixin

Participants a la prova pilot esperant per accedir a l'Eivissa Experience.
Participants a la prova pilot esperant per accedir a l'Eivissa Experience. ALTAVEU MÈDIA

Els locals Eivissa Experience i Kapital, a Andorra la Vella, acaben de reobrir després de mesos tancats per culpa de la pandèmia. Ho fan com a escenari d’una prova pilot sectorial. I per dur a terme un estudi per mirar com es pot anar normalitzant el sector. Entre tots dos establiments encabiran aquesta nit 400 clients. Havien de ser més. Però entre una reducció de l’aforament màxim decretat pel Govern i un menor interès dels potencials consumidors ha rebaixat el nombre de participants a l’esdeveniment.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, havia reconegut aquesta tarda que el fet d’imposar a darrera hora la utilització de la mascareta dins del local quan inicialment s’havia dit que es podria ballar sense la protecció facial hauria fet fer marxa enrere a alguns dels hipotètics interessats. Però el repunt de la pandèmia ha obligat a posar “un filtre més”. El primer, és el test d’antígens al qual s’havien de sotmetre tots els inscrits a la prova-jornada de nit. La mascareta només es podrà retirar en el moment de consumir. Els dos locals podran estar oberts fins a les 5 de la matinada.

 

 

Comentaris (4)

Trending