S'obre el concurs per al disseny de la tassa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Per cinquè any consecutiu es porta a terme aquesta iniciativa que enguany compta amb la col·laboració de les Escoles d’Art comunals de la Llacuna (Andorra la Vella), Sant Julià de Lòria i La Capsa d’Ordino

Tasses d'una edició anterior.
Tasses d'una edició anterior. Altaveu

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (Fpnsm), en col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen, ha convocat un concurs d’obra gràfica obert a tota la ciutadania sense límit d’edat. L’obra gràfica premiada serà reproduïda en la tassa commemorativa elaborada amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Per cinquè any consecutiu es porta a terme aquesta iniciativa que enguany compta amb la col·laboració de les Escoles d’Art comunals de la Llacuna (Andorra la Vella), Sant Julià de Lòria i La Capsa d’Ordino, que incentivaran la participació dels alumnes de totes les edats. Els únics requisits per participar al concurs són proposar una obra original i inèdita que inclogui els lemes ‘La inclusió és cosa de tots’ i ‘Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, 3 de desembre’.

Els treballs han de tenir unes mides originals de 19 cm de llarg per 8 cm d’alçada, i existeixen unes plantilles que es poden recollir a la recepció de la Fpnsm, al Museu Carmen Thyssen Andorra i a les escoles d’art col·laboradores. Hauran de ser presentades abans del 13 de novembre en format paper al Museu o a les instal·lacions de la Fpnsm, o bé en format digital enviant-les per correu electrònic a la mateixa Fundació (dmartinez@fprivadameritxell.ad).

Comentaris

Trending