Les previsions es compleixen i la caiguda de temperatures i la neu als cims ja es fan notar

Al llarg del matí continuaran les precipitacions febles i intermitents a punts com el Pas de la Casa o Arcalís, però a la tarda seran més intenses i persistents i la cota baixarà dels 1.700 fins als 1.500 metres encara que el més generalitzat serà un fort vent arreu del país

Una imatge del Pas de la Casa aquesta tarda
Una imatge del Pas de la Casa aquesta tarda Météo Pyrénées

L’arribada de la bossa d’aire fred aquesta matinada al Principat ja ha provocat les primeres nevades en les cotes més altres del país, com ara al Pas de la Casa o a Arcalís. Encara que de moment només ha estat una petita enfarinada, el Servei de Meteorologia d’Andorra preveu acumulacions de fins a 20 centímetres a 2.000 metres i fins a prop de mig metre a 2.500 metres. De fet, el més transcendent i generalitzat serà la caiguda de les temperatures i una ràfegues de vent que poden ser molt voraces. 

L'avís publicat a les xarxes socials per part del Servei de Meteorologia

Relacionat

Avís groc per neu, vent i acumulació de precipitacions a partir de la matinada de divendres

Al llarg del matí continuaran les precipitacions febles i intermitents, però a la tarda seran més intenses i persistents i la cota de neu baixarà dels 1.700 fins als 1500 metres. A més a més, el vent també serà protagonista durant els pròxims dies, amb ràfegues que poden superar puntualment els 50km/h als fons de valls.

 

 

Comentaris

Trending