L’Abril, la primera andorrana del 2021

La nena, filla del David Solana i la Maria José Martín, ha nascut poc després de les tres de la matinada, avançant-se gairebé dues setmanes a la data prevista

WhatsApp Video 2021 01 01 at 12.23.27

El primer nadó del 2021 no s’ha fet esperar gaire a Andorra. Passaven pocs minuts de les tres de la matinada quan l’Abril ha nascut a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Es tracta d’un dels anys amb un part més matiner, tot i que no supera el de l’any passat. De fet, ha estat tota una sorpresa pels pares, ja que no se l’esperava fins d’aquí unes dues setmanes.​

Eren les 3 i sis minuts de la nit quan el David Solana i la María José Martín, una parella d’Encamp, han vist com la seva filla arribava a aquest món. Es diu Abril i ha pesat 2 quilos i 800 grams.

És la primera filla de la parella, tot i que la María José té dues bessones de dotze anys provinents d’una relació anterior, i el pare bromeja: “Ja tenim qui ens faci de cangur”

Ha estat, tot s’ha de dir, un part inesperat. “Estava previst per al dia 12”, ha explicat el pare, tot destacant que, llavors, “hauria estat una data curiosa, el 12-1-21”. Al final, però, la nena s’ha anticipat. De fet, tot just “la María José ha començat a tenir contraccions abans del sopar”. Per tant, celebració de Cap d’Any ajornada i cap a l’hospital. “Potser ha volgut ser la primera andorrana de l’any”, ha comentat de forma simpàtica el David.

Els pares han volgut expressar l’agraïment pel tracte rebut pel personal sanitari. “Tothom ha estat genial”, han afirmat, destacant especialment la llevadora -“un encant de dona”- i la doctora.

1ernadó1

L’Abril és la primera filla del David i María José, tot i que també tenen ja dues bessones de dotze anys d'una relació anterior. “Ja tenim qui ens faci de cangur”, bromejava el pare, que admet que “ha estat una nit intensa” i que remarca que, a partir d’ara, “cada Cap d’Any hi haurà campanades i aniversari”. Ara bé, també hi haurà un petit inconvenient: “la costa de gener serà com pujar l’Angliru”, ja que “les altres dues també van néixer al gener”.

Es tracta d’un dels primers parts de l’any més matiners dels darrers temps. De fet, tot just el supera el del 2020. Ara fa dotze mesos, l’Anna Casal va néixer a dos quarts de tres de la matinada. Per tant, una mitja hora abans.

1ernadó

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending