Naturland estrena una activitat de bosc acrobàtic i una pista per a ciclistes

La nova atracció es diu N’boscat i són més de 500 metres de recorregut amb múltiples plataformes i tirolines que amplia l’oferta d’estiu a la Cota 2.000

N'BOSCAT és la nova activitat de bosc acrobàtic a la cota 2.000 de Naturland
N'BOSCAT és la nova activitat de bosc acrobàtic a la cota 2.000 de Naturland

Naturland ha estrenat una nova atracció a la cota 2.000, N’BOSCAT, un recorregut acrobàtic en alçada de més de 500 metres de longitud ubicat al bosc de la Rabassa que es triga aproximadament una hora a fer-lo sencer. Compta amb 21 plataformes de diferents jocs -ponts tibetans i penjants, xarxes i balancins- i 9 tirolines. 

Però aquesta no és l’única novetat que presenta el parc per aquest estiu, ja que a la zona de Bike Center s’ha habilitat una pista verda, que porta el nom de Greenland adaptada a tots els ciclistes amb 5 km de recorregut un desnivell positiu de 377 metres. Aquest traçat uneix la cota 2.000 amb la cota 1.600 passant pels boscos de la Rabassa i arribant a l'entrada del centre d'activitats des d’on podran utilitzar el shuttle per tornar al punt de sortida. La pista, així com la resta de traçats, ha estat construïda de manera sostenible per limitar l'impacte amb el medi ambient.

A més de les novetats, enguany es continuen oferint experiències que combinen l’activitat a la natura amb serveis gastronòmics per gaudir també quan comença a fer-se fosc. El Tobotronc capvespre, el capvespre a cavall, les nits astronòmiques o les llàgrimes de Sant Llorenç en són alguns exemples.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending