El mural elaborat en el primer Pop Art Contra el Càncer de Mama se subhastarà en línia divendres

L’obra, una pintura acrílica sobre cotó dedicada a la memòria d’Elizabeth Blackwell, tindrà un preu de sortida de 400 euros

El mural dedicat a la memòria d’Elizabeth Blackwell
El mural dedicat a la memòria d’Elizabeth Blackwell

La primera edició del Pop Art Contra el Càncer de Mama finalitzarà aquest divendres amb la subhasta en línia del primer mural elaborat en aquesta jornada i dedicat a la memòria d’Elizabeth Blackwell, la primera dona graduada en Medicina als Estats Units i que va treballar per facilitar a les dones una millor atenció mèdica. L’obra és una pintura acrílica sobre cotó d’1,5 x 1,5 metres que va ser feta en viu per l’artista Cristina Llanas, de l’agència Coco Studio, el passat 19 d’octubre davant de la seu central de Vall Banc, a Escaldes-Engordany.

La subhasta tindrà lloc aquest divendres, entre les 11:00 del matí i les 14:00 hores en aquest enllaç. El preu de sortida del mural serà de 400 euros i la dita -és a dir, l’increment mínim de preu de cada oferta- serà de 50 euros cadascuna. Un cop al portal web, qui vulgui participar haurà d’introduir les seves dades personals en un formulari i seleccionar el preu que està disposat a pagar. El lloc mostrarà en directe i a l’instant el preu que anirà assolint el mural.

Els diners obtinguts per la venda de l'obra seran destinats per Assandca a diferents iniciatives contra el càncer.

El mural Elizabeth Blackwell i la jornada Pop Art contra el Càncer de Mama són una iniciativa de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i Vall Banc, en una nova aliança -i van quatre- per recaptar fons contra la malaltia. Els diners obtinguts per la venda de l’obra seran destinats per l’associació a diferents iniciatives, entre les quals s’inclouen les campanyes de prevenció i el suport psicològic als malalts de càncer.

En aquest sentit, Vall Banc i Assandca mantenen un conveni de col·laboració que preveu la celebració de tres grans esdeveniments repartits al llarg de l’any. El primer és la jornada sobre alimentació durant el tractament del càncer La Paella pel Mànec, que es desenvoluparà el mes de febrer amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, el segon és Andorra Contra el Càncer, una jornada solidària de lleure, salut i esport previst per a la primavera, i el tercer se celebra al voltant del Dia Contra el Càncer de Mama, que en edicions anteriors ha comptat amb la participació d’especialistes mèdics i assistencials i que enguany ha buscat la sensibilització del públic mitjançant mostres d’elaboració de mascaretes i arracades i l’esmentat mural.

Etiquetes

Comentaris

Trending