MoraBanc tramitarà el Tax Free a les seves oficines

Es podrà gestionar el seu retorn de les compres fetes a Espanya gràcies a un acord amb Global Blue, empresa líder del sector

MoraBanc gestiona el retorn del Tax Free.
MoraBanc gestiona el retorn del Tax Free. MORABANC

MoraBanc ofereix la tramitació del Tax Free de les compres fetes a Espanya a totes les seves oficines després de tancar un acord amb Global Blue, l'empresa líder mundial en aquest tipus de gestions. Amb aquest servei, MoraBanc facilita aquest tràmit, a clients i no clients, amb un procés senzill, sense esperes, i disponible a totes les oficines.

Simplement caldrà dipositar la documentació del Tax free de les compres fetes a Espanya i tramitades amb Global Blue a una de les bústies que es poden trobar a qualsevol oficina MoraBanc i, en uns dies, l'import s'abonarà la targeta.

A més a més, els clients de MoraBanc tindran avantatges exclusius en fer els seus tràmits de devolució de l’IVA, com ara l’accés als Global Blue Lounge VIP de Barcelona i Madrid per als titulars de les targetes MoraBanc Gold i Platinum. L'acord amb Global Blue forma part de la voluntat de MoraBanc de crear sinergies amb les empreses de referència mundial en el seu sector i s'afegeix a altres acords com els que va tancar amb Goldman Sachs, Pyrénées o Cuatrecasas. Global Blue és el líder del mercat en el seu sector amb un 85% del negoci de compres Tax Free mundials.

Fundada a Suïssa l'any 1980, actualment opera a 51 països amb més de 300.000 comerços afiliats a tot el món, i un equip de 2.000 empleats. Gestiona més de 64 milions de transaccions mundials a l'any donant servei a més de 29 milions de viatgers.

Etiquetes

Comentaris

Trending