MoraBanc obre totes les oficines a partir de dilluns

L’horari i l’aforament variarà en funció de les diferents parròquies

Façana de l'oficina central de MoraBanc
Façana de l'oficina central de MoraBanc MORABANC

MoraBanc obrirà totes les seves oficines a partir del proper dilluns 18 de maig després d’unes setmanes on s’ha reduït l’atenció al públic presencial amb l'objectiu de prevenir l’expansió de la pandèmia de la Covid-19. L’horari i l’aforament variarà en funció de les diferents parròquies.

Les oficines d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, La Massana, Encamp i Sant Julià de Lòria estaran obertes de 9 del matí a 14:30h. A Canillo i Ordino l’horari serà de 9h a 12h, i a l’oficina del Pas de la casa l’atenció al públic es farà de 9:30h a 12:30h. En tots els casos, els dies d’obertura seran de dilluns a divendres.

La reobertura de les oficines es fa amb les màximes garanties de seguretat possibles seguint les consignes i recomanacions del Govern. Els professionals de l’equip del banc han rebut el material i la manera de procedir per minimitzar el risc, i s’ha posat a disposició dels clients les recomanacions de seguretat a seguir a dins de les instal·lacions.  L’accés a les oficines es farà amb uns aforaments limitats.

Tot i que s’obren totes les oficines, es manté la recomanació de fer servir les eines telemàtiques Telebanc i MoraBanc Digital per fer les operacions bancàries, i evitar sempre que sigui possible les gestions presencials.

 

Comentaris (1)

Trending