Morabanc Assegurances estrena oficina d’atenció al públic

Coincidint amb l’obertura presenta 4Health, una renovada oferta d'assegurances digitals pionera en el sector

L'oficina de MoraBanc Assegurances
L'oficina de MoraBanc Assegurances MORABANC

Morabanc Assegurances obrirà les portes d’una nova oficina dilluns vinent. Aquesta està situada a l'edifici de la plaça Coprínceps on era fins ara, però es trasllada la planta baixa amb entrada directa des del carrer. A més, l’entitat presenta 4Health, una oferta d’assegurances que engloba salut, estalvi, vida i baixa laboral amb una oferta que permet una major personalització per a cada client en un entorn més digital i senzill de gestionar.

Com a principal innovació, els clients tindran a la seva disposició el Xatbot, una eina digital que permetrà gestionar tràmits com ara les baixes laborals o el pagament de despeses mèdiques enviant els documents o una fotografia des de qualsevol dispositiu mòbil a qualsevol hora del dia o de la nit, els 365 dies de l'any. En l'àmbit de la salut, a més de mantenir el servei d'assistència mèdica a domicili, s’ha afegit un quadre mèdic baremat amb Serviall que inclou, entre altres, els centres del Grup Quiron. També s'ofereix el servei de segona opinió mèdica amb la reconeguda empresa Worldcare.

Una altra novetat és la propera estrena de BeHealthy, una nova plataforma en línia per a gestionar la salut. L’eina permetrà registrar la informació bàsica de l'usuari com el seu grup sanguini, al·lèrgies o medicaments que està prenent, una informació necessària en patir un accident. Així doncs, els serveis d'emergència podran tenir accés a aquestes dades en cas d'atenció d'urgència llegint un codi QR, millorant el temps de resposta. A més, oferirà als usuaris opcions per treballar la forma física com entrenaments i control de rutines, i també serà un suport per fomentar bons hàbits com deixar de fumar o seguir una dieta per regular el pes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending