Mor amb coronavirus una de les dones més grans del país: 107 anys i resident a Sant Vicenç d’Enclar

Formalment serà la víctima 89 des de l’esclat de la pandèmia; la finada era una de les contagiades a la clínica geriàtrica, on malauradament hi ha altres interns molt fràgils

Una vista de la residència Sant Vicenç d'Enclar.
Una vista de la residència Sant Vicenç d'Enclar. Cristian Cortés

Una de les dones més grans del país, de ni més ni menys 107 anys, ha mort a primera hora d’aquesta tarda a la residència Sant Vicenç d’Enclar. Com la majoria dels interns d’aquesta clínica, malauradament també s’havia contagiat amb el coronavirus. Per tant, farà ascendir la relació de víctimes de la pandèmia, on fins ara s’hi inclouen totes les defuncions en què la Covid hi és present d’una manera o altra, fins a 89.

Fins aquest divendres eren 51 dels 54 residents a Sant Vicenç d’Enclar els que s’havien contagiat. A més, producte del brot que es va detectar la vigília de Reis, ja havien mort fins ara dues ancianes, de 87 i 92 anys, que també estaven infectades. La dona de 107 anys és la tercera persona que perd la vida en el marc d’aquest brot coronavíric, hagi tingut més o menys incidència en el desenllaç fatal el virus. Malauradament, ‘l’explosió’ de la Covid al centre geriàtric del carrer de les Escoles de Santa Coloma, ha agafat de ple pràcticament tots els residents, entre els quals n’hi ha de molts fràgils.

Accés a la clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar.

Relacionat

Una desena més de contagis a Sant Vicenç d’Enclar entre interns i personal

Fa tot just una setmana, i sense tenir cap relació amb el coronavirus en aquest cas, també va morir una altra dona centenària. En aquest cas, la finada tenia 105 anys i l’òbit es va produir al seu domicili d’Encamp.

Comentaris

Trending