Un milió d’euros del tercer premi de la Grossa arriba a Andorra

Marc Rosa, exresident al Principat i un dels responsables de l’administració El Trèvol de Ripoll va repartir dècims del 52.472 entre amics i coneguts de la seva etapa al país

Marc Rosa, amb un client, celebren el premi repartit.
Marc Rosa, amb un client, celebren el premi repartit.

La loteria de Nadal espanyola també ha deixat un pessic de fortuna a Andorra. Ho ha fet de forma indirecta, a través d’uns números del tercer premi que van arribar des de l’administració El Trèvol de Ripoll. En total, haurien arribat uns vint dècims del 52.472, cadascú dels quals té una recompensa de 50.000 euros.

Qui hagi vist les imatges de celebració a les portes del despatx de loteria de la població catalana potser s’haurà fixat en un detall: la mascareta que duia el Marc Rosa, un dels responsables del negoci. Negra i amb un dibuix d’Andorra amb els colors de la bandera tricolor. Símbol inequívoc de la seva relació amb el Principat, on va viure de jove i on va treballar en diferents locals de restauració, principalment a la Massana. I on hi ha va deixar uns amics que aquest dimecres li estaran més agraïts que mai.

I és que, dels vuit milions d’euros que ha repartit, una part ha arribat a Andorra. Es tracta, ha comentat, d’un número intercanviat amb una administració de Conca i que ha estat molt repartit al despatx de Ripoll. Segons ha apuntat, al Principat hauria arribat dues sèries enviades a “amics i clients que tinc”. Ras i curt, uns vint dècims. Un milió d’euros en premis. Algun d’ells, de fet, ja sabrien que la sort els ha somrigut. “M’han trucat ja per dir-me que els pugi loteria de Reis o els guardi alguns números”, ha comentat.

De fet, això de repartir sort no és nou per al Marc Rosa. I fer-ho a Andorra, tampoc. De fet, des que va tornar a Ripoll el 2010, són vàries les vegades que números de la seva administració arriben al Principat i acaben sent premiats. Així, l’any passat també amb el 00750, tercer premi de llavors, va repartir 18 milions, dels quals un als seus coneguts andorrans. Prèviament, també havia distribuït un cinquè premi (2011) i un quart (2012).

Alguns dels ara agraciats ja van tenir també fortuna en aquestes vegades anteriors. Per això, fa broma indicant que “tinc molts dinars pendents amb amics” i lamentant que, per ara, la Covid-19 els impedirà celebrar.

Per cert, que com revela, la seva dona, a qui va conèixer a Andorra, també està d’enhorabona. Fa tot just un mes que va agafar l’administració de loteria d’Anglès. I, ara, també ha repartit alguns dècims del 52.472.

La dona del Marc, Maria José, ha repartit sort a l'administració d'Anglès.
La dona del Marc, Maria José, ha repartit sort a l'administració d'Anglès.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending