Més sancions administratives per ‘botellots’ al tomb de la festa major de Sant Julià

La policia aixeca acta de tres concentracions distintes que sumen nou infraccions i també controla quatre persones en tres llocs diferents que estaven consumint estupefaents

Restes d'un 'botellot'.
Restes d'un 'botellot'. ARXIU

La policia continua sumant sancions administratives per ‘botellots’ relacionats amb la celebració festiva a Sant Julià. La darrera matinada, els agents han procedit a controlar tres concentracions distintes de consum d’alcohol en espais públics de la parròquia. I arran d’això ha aixecat acta d’infraccions respecte de nou persones diferents.

Arran de la festa major laurediana, i per evitar que la cosa es desmarxi, la policia està reforçant els controls preventius. No obstant això, fonts del cos han assegurat que tot plegat s’està duent a terme amb relativa calma. Més enllà dels expedients administratius pel consum d’alcohol també s’han fet controls d’índole penal per consum d’estupefaents.

En aquest sentit, segons les fonts consultades, s’ha localitzat durant les darreres hores quatre persones que estaven consumint droga. Els controls s’han fet en tres llocs diferents i han comportat l’impuls de quatre contravencions penals diferents. És a dir, quatre expedients de falta relacionada amb estupefaents.

Comentaris (1)

Trending