Més de 70 publicacions participen al concurs d’Instagram #AndorraPaisatge2020

El certamen s’emmarca en la voluntat d’implicar a la ciutadania en la participació de la nova estratègia paisatgística

El premi a la imatge guanyadora.
El premi a la imatge guanyadora. Altaveu

Més de 70 publicacions han participat al concurs fotogràfic impulsat pel ministeri de Medi Ambient Agricultura i Sostenibilitat i la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana. El concurs, que s’ha promocionat des del perfil @ViscAndorra de la xarxa social Instagram, s’emmarca en la voluntat d’implicar a la ciutadania en la participació de la nova estratègia del paisatge d’Andorra (ENPA) 2021-2035.

 

La fotografia guanyadora del concurs ha estat una captura del compte @DescobreixAndorra que ha rebut 944 m’agrada. Aquest dilluns s’ha fet entrega a les persones responsables del compte d’un lot variat de productes d’Andorra per un valor aproximat de 150 euros.

publicació guanyadora
La publicació guanyadora

Per participar calia publicar una imatge amb l’etiqueta #AndorraPaisatge2020, captada en territori andorrà i relacionada amb els objectius de la nova estratègia: paisatges d’alta muntanya, entorns fluvials, paisatges urbans, infraestructures integrades en el paisatge, entorns agraris i forestals. Així mateix, també es recorda que el qüestionari que està obert a tota la ciutadania per poder participar de manera activa en l’ENPA es mantindrà obert a la plataforma VISC.ad fins al proper 30 de novembre. L’enquesta permetrà recollir i validar els objectius de qualitat paisatgística i accions concretes associades que es tindran en compte a l’hora d’elaborar la nova ENPA.

 
 

Etiquetes

Comentaris

Trending