La màxima intensitat al pluviòmetre oficial més proper: 27 litres en mitja hora a Aixàs

L’estació laurediana ha recollit fins a un total de 63 litres per metre quadrat durant la tempesta d’aquesta tarda, amb una part de pedra

L'aigua barrejada amb calamarsa ha estat molt intensa durant mitja hora aquesta tarda a Sant Julià.
L'aigua barrejada amb calamarsa ha estat molt intensa durant mitja hora aquesta tarda a Sant Julià.

El moment en què la tempesta d’aquesta tarda, que ha fet sortir de mare dos torrents a la zona de Bixessarri i Aixovall, ha estat més intensa, al pluviòmetre més proper a la zona, el d’Aixàs, s’han recollit en només mitja hora fins a 27 litres per metre quadrat d’aigua. De fet, d’aigua i una part de calamarsa. A la zona laurediana és on més intensament s’ha deixat sentir el temporal, encara que en altres punts del Principat la tempesta també s’ha deixat sentir, encara que ni la intensitat ni la durada de la mateixa han estat iguals.

En total, segons el Servei Meteorològic, a l’estació d’Aixàs si han recollit durant el temporal d’aquesta tarda fins a 63 litres per metre quadrat d’aigua i pedra. Hi ha hagut grans de calamarsa d’uns dos centímetres que han cobert durant una bona estona diversos punts de la parròquia. Alguns locals de planta baixa han rebut les conseqüències de l’aiguat tot i que els bombers no han hagut de fer grans sortides extraordinàries.

Comentaris (5)

Trending