La marxa popular reuneix més de 2.000 participants

Tota la recaptació anirà destinada a les associacions de col·lectius vulnerablesque han pres part a l'activitat d'aquest dissabte

Participants en la marxa a Andorra la Vella.
Participants en la marxa a Andorra la Vella. SFGA

Un total de 2.064 persones han participat aquest dissabte al matí, a partir de les onze, a la marxa popular organitzada conjuntament entre el Govern i els  comuns. La trobada s’ha celebrat de manera simultània a les set parròquies per evitar aglomeracions i així prevenir possibles contagis de Covid. Al recorregut, de tres quilòmetres, hi han pres part el cap de Govern, Xavier Espot, a Escaldes; la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, a Andorra la Vella; el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, a Sant Julià; la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés, a la Massana i el secretari d’Estat d’Esports, Just Ruiz, a Ordino.

Tots els participants a la marxa han pogut adquirir una samarreta, una bossa i una mascareta commemoratives de l’acte amb una donació d’1 euro. Tota la recaptació anirà destinada a les associacions de col·lectius vulnerables participants: Amida, Advaa, Aufare, Albatros, Autea, ASDA, Fundació Privada Tutelar, Trana-Em, AMMA i Assandca

La marxa forma part del seguit d’activitats que s’han organitzat del 20 de setembre al 3 d’octubre en el marc la Campanya Nacional de promoció de l’activitat física 2021. L’esdeveniment ve a substituir la tradicional i multitudinària Cursa Popular del dia de l’esport per a tothom, que per segon any consecutiu, i a causa de la pandèmia de la Covid-19, no s’ha pogut celebrar.

Així, i sota el lema ‘Mou-te per la teva salut’, al llarg d’aquestes dues setmana s’han organitzat multiplicitat d’activitats per impulsar entre tota la ciutadania la importància de la pràctica regular d’activitat física per a la salut. Així, i com a novetat d’enguany, també s’han promogut activitats inclusives amb la col·laboració i implicació dels col·lectius vulnerables i malalties de risc.

Comentaris

Trending