La manca d'autorització suspèn la concentració dels propietaris de gossos

Alguns dels integrants del grup asseguren que acudiran a la cita igualment per fer una trobada que respecti les mesures de seguretat sanitàries

Un gos amb el seu propietari.
Un gos amb el seu propietari.

No es va sol·licitar i no hi ha permís. La manca d’autorització per celebrar la concentració en contra de la taxa de gossos ha portat als impulsors de la iniciativa a ajornar la trobada pacifica. Al grup de WhatsApp amb més de 240 propietaris hi ha hagut un bon intercanvi d’opinions, algunes més respectuoses que altres, i finalment s’han concretat dues postures: detractors i perseverants. Uns diuen que cal respectar el procediment legal pertinent i els altres que no hi ha res d’il·legal en fer una trobada amb els cans.

El fet que el portaveu del grup, Jaume Vilamajó, hagi descartat la seva presència a una manifestació no autoritzada, ha desencadenat la disputa. Segons ha comentat, no vol perdre el que han aconseguit fins ara per “una situació que es pot descontrolar”. “El nostre objectiu continua sent la taxa 0, però hem de respectar la legalitat. Hem de demanar permís i protestar quan estiguem autoritzats a fer-ho”. A més, Vilamajó ha subratllat que ara no és el moment per l’aplicació d’un nou tribut perquè la crisi sanitària ha agreujat la situació econòmica de moltes famílies i empreses.

Tres gossos fent corredisses.

Relacionat

Els comuns defensen la taxa de 25 euros per gos i assumeixen vuit mesos el cost de les proves d’ADN

No obstant això, hi ha alguns propietaris que entenen que no hi ha res d’il·legal en organitzar una trobada per passejar els seus quissos i mantenen la seva voluntat d’acudir demà a les 20:00 del vespre al comú de la capital. Això si, sense fer soroll, sense pancartes ni consignes i respectant la distància de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending