Localitzen la gossa Lua a França

Els responsables d’una protectora tenen ‘controlada’ l’eurasier fa més d’un mes tot i que encara no l’han pogut capturar

Imatges de Lua en un cartell que n'anuncia la seva pèrdua.
Imatges de Lua en un cartell que n'anuncia la seva pèrdua.

Responsables d’una protectora del sud de França -la localització exacta no ha transcendit per evitar ‘interferències’- haurien localitzat la gossa Lua, que fa més d’un mes que va desaparèixer al Principat, en concret a la zona del camí del Siscaró. Les diferents batudes i recerques fetes fins avui, especialment en territori andorrà però també en zones properes tant de França com d’Espanya, no havien donat resultat. L’eurasier estaria ara aparentment sota control però encara no capturada.

Des de la protectora en qüestió s’hauria contactat els responsables de la recerca -els propietaris de la gossa, madrilenys, van confiar en diverses persones i associacions animalistes del Principat el seguiment del cas mentre ells ho fan a distància pendents de tornar a tenir vacances per retornar a Andorra- i s’hauria advertit que en les properes hores preveuen haver pogut agafar l’eurasier. Aquests experts francesos no tenen dubtes que es tracta de la gossa buscada.

WhatsApp Image 2020 08 20 at 19.51.08

Relacionat

Buscant a Lua

No obstant això, ni algunes de les persones que han participat en la recerca a Andorra ni, sobretot, els propietaris de Lua, no volen llançar campanes al vol fins que no estigui tot concretat. Per ara, ni tan sols hi hauria cap imatge de l’animal. Si fos el que la protectora francesa té controlat, Lua estaria aparentment en perfectes condicions.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending