La Lliga del Paraulògic tindrà una semifinal a Andorra

Es farà el 20 de maig a la llibreria La Trenca i els guanyadors aniran a la final que tindrà lloc a Barcelona

Cartell anunciador del Paraulògic.
Cartell anunciador del Paraulògic.

Andorra la Vella acollirà el 20 de maig una de les semifinals de la primera Lliga del Paraulògic, una nova manera de jugar al passatemps lingüístic de moda que proposa nous desafiaments per a fer més emocionant l’experiència del joc. La semifinal andorrana es farà a la llibreria La Trenca.

La Lliga començarà el proper dilluns 17 d’abril i es farà durant els dos mesos següents, en quatre fases, fins a arribar a la final, que serà el 17 de juny i tindrà lloc a Barcelona. Aquesta iniciativa sorgeix de la demanda de molts jugadors de fer una competició, a més a més del joc diari. És una nova manera de jugar al Paraulògic que proposa nous desafiaments, que faran més emocionant l’experiència de joc.

Hi pot participar tot aquell qui compleixi un únic requisit: ser usuari registrat del Paraulògic. Ara com ara, hi ha més de 6.000 usuaris registrats i el joc en línia continua superant diàriament els 100.000 usuaris únics. La Lliga és oberta als habitants d’Andorra, Catalunya Nord, les Illes, el País Valencià, el Principat i l’Alguer. Els catalans residents a l’exterior també hi podran jugar. Simplement, caldrà que es registrin per la comarca o país amb què sentin un vincle més fort.

Benvinguts aa 07160407 768x4321 12191757 768x461
 

 

Comentaris

Trending