La jornada Pop Art recapta 2.686 euros per a la lluita contra el càncer

Els diners recollits procedeixen de la venda de polseres, arracades i mascaretes en les dues parades que Assandca va instal·lar el 19 d’octubre

Una de les paradetes instal·lades, en aquest cas a l'avinguda Carlemany, el 19 d'octubre.
Una de les paradetes instal·lades, en aquest cas a l'avinguda Carlemany, el 19 d'octubre.

La primera jornada Pop Art Contra el Càncer, que va tenir lloc el passat 19 d’octubre, Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, ha aconseguit una recaptació total de 2.686 euros. Aquesta xifra procedeix de la venda de polseres, arracades i mascaretes en les dues parades que l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) va tenir instal·lades al llarg del dia a la plaça Rebés d’Andorra la Vella i a l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany, davant de sengles oficines de Vall Banc, patrocinador de l’esdeveniment.

En aquesta primera edició del Pop Art, es venien aquests productes i s’oferia informació d’Assandca als interessats de 9 a 19 h, a partir de migdia es feien diferents ‘show-arts’ d’elaboració d’arracades i personalització de mascaretes i a la tarda es va elaborar un mural commemoratiu de la lluita contra el càncer de mama, dedicat a la primera metgessa nord-americana titulada, Elizabeth Blackwell.

Tot i que les polseres solidàries, dissenyades per MO com en anys anteriors, es van esgotar, queden les últimes unitats de les arracades i mascaretes creades per Ingrid Rossell i Emma Regada, i el mural, que l’artista Cristina Llanas va pintar en directe durant la jornada, també està a la venda. Qui estigui interessat en adquirir algun d’aquests productes pot fer-ho escrivint a info@assandca.com.

Aquesta labor se centra actualment en una cartera de serveis als pacients i famílies dins dels condicionaments de la Covid-19, a la qual s’han afegit darrerament noves modalitats virtuals i presencials d'activitat física i un servei de microblading. A més, l’entitat està sempre oberta a atendre les necessitats que els senyalin pacients i famílies.

Etiquetes

Comentaris

Trending